Trouwkleding.

Op de mooiste dag van je leven trouwen in de jurk of het pak van je dromen? Ons atelier ontwerpt unieke trouwjurken en trouwpakken en vermaakt bestaande. Vraag naar onze speciale snelservice voor kleinere aanpassingen!

 

Ontwerpen trouwjurk of trouwkostuum

Vertel ons hoe jij eruit wilt zien op je mooiste dag en wij creëren een trouwjurk of trouwpak speciaal voor jou. Zodat jij alleen nog maar hoeft te stralen op je bruiloft! De stoffen kun je zelf meebrengen of samen met ons uitzoeken.

Bestaande jurk of bestaand pak aanpassen

Wil je een bestaande trouwjurk of bestaand trouwkostuum mooi passend maken of veranderen? Bij ons kun je terecht voor alle aanpassingen, van het inkorten van broekspijpen tot een compleet nieuwe look. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Passend of korter maken van de rok
  • In- en uitnemen
  • Aanpassen vanwege bijvoorbeeld zwangerschap
  • Mouwen vermaken of inkorten
  • Broekspijpen vermaken (korter of langer)
  • Kleine veranderingen aan het model
  • Grote veranderingen aan het model
  • Bijpassende kleding voor bruidsmeisjes en bruidsjonkers

Bruidsmeisjes en bruidsjonkers

Om het perfecte plaatje compleet te maken kan ons atelier ook de bijpassende kleding voor de bruidsmeisjes en bruidsjonkers ontwerpen. Uitgaan van bestaande jurken en pakken kan ook, we bekijken dan samen met welke aanpassingen of toevoegingen we een mooi geheel kunnen creëren, zodat jij nog lang kunt genieten van de foto’s.

Snelservice voor bestaande jurken en pakken

Wil je een bestaande trouwjurk of een bestaand trouwkostuum laten aanpassen en woon je niet in de buurt van Moordrecht? Vraag dan naar de extra service van ons atelier, waarbij je de kleding ’s ochtends brengt en later dezelfde dag weer ophaalt. In de tussentijd kun je een mooie stad in de omgeving verkennen, zoals Gouda, Rotterdam of Den Haag. Deze service is in overleg met Thea van Wissen, vraag ernaar na wanneer je contact met ons opneemt.

Neem contact met ons op.

Bedankt voor je vraag, we bellen je zo spoedig mogelijk terug.